Warm & cozy….

Het is weer herfst en dus de tijd om ‘s avonds lekker warm en languit op de bank onder een dekentje te gaan liggen Netflixen of een boek te lezen, net wat jij wilt. Zolang het maar knus is en zacht aanvoelt.

Heb jij een deken of een sprei op je bank liggen? Hoe ziet die eruit? Is die lekker warm of eigenlijk te benauwd omdat het zo’n goedkoop polyester fleecedekentje is? Of is het een oud exemplaar waar een schat aan herinneringen aanhangen maar dat je eigenlijk niet meer met goed fatsoen op de bank kan laten liggen omdat het er niet mooi meer uitziet? Of past jouw deken totaal niet in je interieur maar kun je in de winkels niets vinden die wel aan al jouw eisen voldoet?

Wil je een deken die lekker warm is (zonder benauwd aan te voelen), die in je interieur past en waar ook nog een herinnering aan zit? Dat kan, zo’n deken kan ik voor je maken. Samen bespreken we je eisen en daarmee ga ik aan de slag. Is het voor op de bank of voor op bed, want dat bepaalt de maat? Welke kleur wil je ‘m hebben? Wat voor uitstraling moet de deken hebben, stoer of lief? Moet het misschien een deken worden met herinneringen? Welke stoffen of lapjes moet ik er dan in verwerken? Zoveel vragen die ervoor zorgen dat je een heel persoonlijke en unieke deken krijgt.

Ja, ik maak ook herinneringsdekens van kleding van overleden personen, zo kunnen de nabestaanden zich even nestelen in hun herinneringen. Maar ik maak ook dekens van babykleding. Want ook aan de babytijd van je kindje hangen zoveel herinneringen die je wilt koesteren en vasthouden.

Wil je zien wat ik gemaakt heb? In eerdere blogs heb ik geschreven over deze dekens, over hoe ik het gemaakt heb en waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt. Maar soms zeggen foto’s ook al veel daarom hieronder een selectie.

Mocht je door het zien van de foto’s interesse gekregen hebben en vragen hebben, je kunt me altijd een berichtje sturen op: info@stikensteek.nl

Misschien wil je het liever zelf maken maar weet je niet waar te beginnen of heb je geen idee hoe je naaimachine werkt, ook daar geef ik workshops in. Voor meer informatie kun je me ook mailen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *