De kracht van Media, deel 1

Mijn interieur is kleurrijk en vrolijk, dat is wat mensen die bij mij komen altijd zeggen. Overal is wat te zien en dat vinden ze leuk ook al vinden ze dat in hun eigen huis te druk. Dat mag maar ik voel me er goed bij.

Ik hou ervan als de inrichting apart is en karakter heeft en daardoor is anders als bij een ander. Een interieur moet naar mijn mening de persoonlijkheid van de bewoner laten zien. Momenteel zie ik heel veel interieurs die in z’n geheel uit een woonwinkel komen en weinig eigenheid tonen. Heel jammer vind ik dat.

Mijn interieur is een in de jaren zo gegroeid en heel veel spullen komen uit de kringloopwinkel vandaan en heb ik opgeknapt of vond/vind ik zo leuk omdat het bij mij past dat ik het in mijn huis wil hebben.

Toen ik het aanbod kreeg om mijn huis in de krant te laten zien heb ik dat uiteraard aangenomen. Ook omdat het een manier is om mijn bedrijf onder de aandacht te brengen en dat heeft goed uitgepakt, veel beter dan ik had durven dromen.

En uiteraard moest het wel in full colour!

 

De reacties die ik kreeg waren overweldigend en daarover volgende keer meer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *