Meubelstoffering en restyling

Sommige meubels hebben een emotionele waarde waardoor je ze niet weg wilt doen maar qua uiterlijk zien ze er niet meer zo mooi uit of past het totaal niet in je interieur. Er is altijd de mogelijkheid om het meubel op te knappen en aan te passen aan jouw stijl. Kun je dit niet zelf of ontbreekt je de tijd om het te doen? Misschien heb je geen idee hoe je het meubel kunt integreren in je interieur maar wil je ‘m absoluut niet kwijt en ook niet op zolder laten staan.

Dan kun je me vragen om het voor je te doen en overleggen we eerst samen of je wensen haalbaar zijn en maak ik een offerte. Als je daarmee akkoord gaat dan ga ik voor je aan de slag en maak weer een juweeltje van je gekoesterde meubel.

Dit kan een kast of tafel zijn die met verf of beits opgeknapt dient te worden maar bijvoorbeeld ook de rookstoel van opa, waarin hij altijd zat als je op bezoek kwam, die een nieuwe bekleding nodig heeft omdat de stof inmiddels helemaal versleten is of totaal niet bij de rest van je interieur past. Ook die doorgezakte stoel van ome Jan kan ik voor je opknappen zodat deze weer lekker zit.

In mijn blogs laat ik zien wat voor soort opdrachten ik allemaal krijg en kun je zien wat ik allemaal kan. Mocht je vragen hebben dan kun je me natuurlijk altijd mailen of bellen.