Opruimen stoer maken kan!

Iedere moeder zal het herkennen, overal slingert speelgoed en de kinderen blijven opruimen lastig vinden. Hoe klein of hoe groot ze ook zijn. Hoe maak je opruimen leuk? Het zal helpen als het opgeruimd kan worden in iets wat het kind aanspreekt. En dat doet deze opbergkruk!

Deze kruk heb ik opnieuw bekleed met een patchwork van oude spijkerbroeken en ik heb er express een aantal zakken in gebruikt zodat je daar ook nog het een en ander kan stoppen. Kleine kinderen houden daarvan. En de grotere kinderen vinden de kruk er stoer uitzien.

De kruk is stevig genoeg voor een volwassene om op te zitten dus heel praktisch in de kinderkamer als er ‘s avonds  (uiteraard na het opruimen 😉) nog een verhaaltje voor het slapen gaan moet worden voorgelezen. Dan kan papa of mama daar lekker op zitten.

Mocht je geïnteresseerd zijn, deze kruk staat in mijn webshop samen met nog meer opbergkrukjes. Er zit vast wel wat voor je bij maar heb je een ander idee dan kan ik dat ook voor je in opdracht maken. Mail me dan op info@stikensteek.nl wat je wensen zijn en ik vertel je de mogelijkheden.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *