Laten we de wereld een beetje kleuriger maken!

Het voorjaar komt eraan al lijkt het er niet altijd op, met die hagel en de sneeuw die we afgelopen week nog gehad hebben maar dat soort excessen kun je altijd verwachten in Nederland.

Al die kleur die je nu weer in de natuur ziet verschijnen daar hou ik van, ik hou sowieso van kleur en dat zie je in mijn interieur. De wereld is al grijs en grauw genoeg en ik snap ook die grijze interieurtrend niet. Daarom wilde ik dit leuke opbergpoefje bekleden met een vrolijk, kleurig stofje. Gelukkig heb ik daar genoeg van in mijn voorraadkast.

Ik vond een leuke stof met een voorjaarsthema. Met als kleuren o.a. geel, roze en oranje en toen ik het stofje beter bekeek zag ik nog konijntjes ook! Hoe Pas(s)en(d) wil je het hebben?

Het is een multifunctioneel meubelstuk, je kunt er op zitten, je kunt er in opbergen en het is decoratief.

En eigenlijk is het ook nog een #ikeahack want het stofje dat ik heb gebruikt is van een oude Ikea collectie.

Ik had het al op mijn Instagram account gepost en daar werd heel enthousiast op het poefje gereageerd en ik had het al bijna verkocht maar de huisgenoot gaf een veto omdat hij vind dat het huis al te vol staat. Heel jammer voor hun maar geluk voor jullie want dit poefje staat nu ook in mijn webshop!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *